Hækplanter

Hækplanter i din have har en række store fordele. Det er ikke løsningen på ét problem, men det er en samlet løsning, der kommer dig til gode i flere henseender. En hæk giver tilstrækkelig læ og privatliv, så du kan sidde i haven om sommeren uden at blive overvåget.

Med en stedsegrøn hæk er du også sikret det ønskede privatliv inde i dit hjem, når det bliver mørkere udenfor og derfor lysere indenfor. Men privatlivets fred er på ingen måde den eneste grund til, at du skal vælge en hæk.

Giver privatliv til husejeren

En hæk plantet strategisk og med de rigtige planter ville give privatliv til ejeren. Det vil fungere som en slags skærm udefra. Især med de høje hække kan nysgerrige tvivle på, om de vil tage et kig på ejendommen.

Et godt alternativ til hegn

I stedet for at placere hegn omkring ejendommen, kan hække være et godt alternativ. Faktisk er disse hække meget mere modstandsdygtige over for vejret end nogle hegn. Og i modsætning til de fleste hegn vil brugen af ​​hække garantere ejeren, at der ikke vil være nogen forringelse fra slitage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *